تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 13199
بازدید هفته : 26242
بازدید ماه : 372866
بازدید کل : 753606
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات
روزنامه ی اسراییلی «هاآرتص» نوشت: «شلومو اونر» خاخام یهودی که یکی از بارزترین خاخام های جریان دینی صهیونیسم به شمار می رود، فتوایی صادر کرده است که طی آن کاندیدا شدن برای انتخابات حرام است و در جریان انتخابات احزاب مختلف، رای دادن به زنان ممنوع است.
پخاخام یهودی در دروس دینی خود با عنوان «زنان انتخاب می کنند اما انتخاب نمی شوند» گفت: زنان می توانند به صندوق های رای روند، کاندیدای خود را انتخاب کنند و به منزل باز گردند اما مساله آنجاست که زنی که پست سیاسی بر عهده گیرد، مجبور است در مراسمی حضور پیدا کند که برای وی مناسب نیست.
بر اساس گزارش پایگاه المحیط، از اونر پرسیده شد: آیا زن می تواند عضو پارلمان رژیم اسراییل شود؟ وی پاسخ داد: قطعا خیر.
وی در ادامه تاکید کرد: چنین ممنوعیتی به قوانینی باز می گردد که به شکل قطعی جدایی میان زنان و مردان را ضروری اعلام کرده است، به علاوه کاندیدا شدن زن برای انتخابات حرام است.
فرماندهان طالبان در ولسوالی سرپل از سوی طالبان پاکستان حمایت می شوند.
والی سرپل بیان می کند، طالبان در این ولایت شکست خوردند و فعالیت شان تضعیف شده است ولی نیروهای طالبان در ولسوالی سرپل به حمایت از طالبان پاکستان فعالیت دارند.
به گزارش یک، فرمانده پولیس سرپل از فعالیت طالبان در بلخ آب و کوهستان های این ولایت خبر می دهد و می گوید: تلفات سنگینی به طالبان در ماه های اخیر وارد شده است و وضعیت امنیتی بهبود یافته است.
وی همچنین بیان کرد، شاهراه جوزجان سرپل از امنیت خوبی برخوردار است اما در برخی بخش های این ولایت طالبان هنوز حضور دارند و توسط پاکستان حمایت می شوند.
وی گفت: دست کم 5 گروه از طالبان در این ولایت فعالیت دارند اما توان مقابله با نیروهای امنیتی را ندارند.
سرپل در شمال کشور از ولایت هایی است که بازسازی کمی در آن صورت گرفته است و مردم آن از بیکاری رنج می برند.
"هیتر ماتئوس" 27 ساله که به تازگی از یک زن خوشگذران انگلیسی تبدیل به یک زن محجبه مسلمان شده میگوید، اسلام از عشق واقعی است.
به گزارش روزنامه دیلی میل، هیتر ماتئوس، نزدیک به چهار هفته است که به دین اسلام گرویده است و معتقد است اسلام برای او "عشق و شادی" آورده است، چیزی که او در زندگی "سطحی" گذشته خود نداشت.
ماتئوس مادر دو فرزند است و دو ماه پس از بازگشت از تعطیلات از منطقه تفریحی "ایبیزا" در دریای مدیترانه به اسلام گروید.
وی ضمن اینکه معتقد است تصویر غرب از زیبایی تصویری اشتباه است، میگوید: من فکر میکردم برای اینکه احساس خوبی داشته باشم باید رفتار خاصی انجام میدادم و یا لباسهای خاصی به تن میکردم اما من هم اکنون میبینم که دختران چه تصویری از خود برای سایرین به ویژه مردان ارائه میکنند.
ماتئوس خاطرنشان میکند: حجاب یک نوع احترام به خود است، اگر شما با یک روش لباس بپوشید و یا رفتار کنید، چه درست چه غلط، با شما با یک روش خاص رفتار خواهد شد. اسلام به من عشق واقعی را یاد داده و نه احساسات غلط و شهوت را. من حتی هم اکنون در ازدواج سنتی منطق میبینم.
بر اساس تحقیقات انجام شده هم اکنون در انگلیس تعداد افرادی که طی 10 سال گذشته به اسلام گرویدهاند از 100 هزار نفر فراتر رفته است که دو سوم آنان زنان هستند و میانگین سنی آنها 27 سال است.
ماتئوس میگوید: همسر سابق من به اسلام گرویده بود و من تلاش داشتم به او ثابت کنم راهش اشتباه است بنابراین نسبت به اسلام بسیار مشکوک شدم و برای تقویت موضع خود در مجادلات خود با همسرم، مطالعات خود را درباره اسلام افزایش دادم.
اگر چه ماتئوس و همسرش در سال گذشته طلاق گرفتند اما ماتئوس مطالعه درباره اسلام را ادامه داد تا اینکه چهار هفته پیش به اسلام گروید.
ماتئوس میگوید: من طی مراسمی و در مقابل یک روحانی مراسم شهادتین را به جا آوردم و پس از آن چندین خواهر مسلمان به من حجاب دادند و چندین کتاب اسلامی نیز به من هدیه کردند که فوقالعاده بود.
روند سرمایه گذاری در کشور پس از سال 2014 تغییر نخواهد کرد.
وزارت امور خارجه بیان می کند، سال 2014 و خروج نیروهای خارجی از افغانستان هیچ تاثیر منفی بر میزان سرمایه گذاری ها در کشور نمی گذارد.
به گزارش آرزو، سخنگوی وزارت تجارت و صنایع درحالیکه هرگونه نگرانی ها از کاهش سرمایه گذاری با خروج نیروهای خارجی از افغانستان را رد می کند می گوید: بررسی ها نشان می دهد که با خروج نیروهای بین اللملی از افغانستان این کشور با افزایش 20 درصد سرمایه گذاری های خارجی روبرو خواهد بود و بعد از سال 2014 تنها شرکت های متضرر خواهند بود که با نیروهای خارجی قرار داد تجارتی دارند.
گروهی از نمایندگان انگلیس کمک های مالی این کشور را به حکومت افغانستان بی ثمر می دانند.
گروهی از نمایندگان انگلیسی بیان کردند، کمک های مالی به افغانستان در جهت تقویت نهاد های حکومتی پایدار تلاشی بی حاصل است.
به گزارش نور، اعضای کمیته توسعه بین اللملی در مجلس انگلیس در گزارشی به وزارت توسعه بین اللملی این کشور توصیه کردند، بودجه کمک به افغانستان را به جای تلاش برای تقویت تشکیلات سیاسی افغانستان به اجرای طرح های عمرانی به منظور نجات افغانستان از فقر اختصاص دهد.
بودجه انگلیس برای افغانستان به 178 میلیون پوند در سال می رسد.
از آغاز ایجاد حکومت موقت درسال 2001 الی اکنون گفته می شود که دولت امریکا میلیارد ها دالر در امر به اصطلاح جاری شدن مبارزه علیه تروریزم از جانب دولت پاکستان به آن کشور پرداخته است ، اما این کمک ها در تقویه این گروه ها استفاده شده است.
درهمین را بطه گفته می شود که تحلیلگران امریکائی معتقدند اخیرا ،آمریکا کم کاری پاکستان در مبارزه با تروریسم را پذیرفته و متهم کردن این کشور را به شیوههای مختلف ادامه میدهد اما برای خروج از افغانستان در سال 2014 میلادی چارهای جز ادامه کمک مالی به پاکستان را ندارد.
برعلاوه کنگره آمریکا در گزارش تازه خود به این نتیجه رسیده که پاکستان اقدامی علیه القاعده، طالبان و سایر گروههای تروریستی انجام نمیدهد اما با این وجود، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد که آمریکا 2 میلیارد دالر کمک مالی و نظامی به پاکستان را ادامه می دهد زیرا این موضوع به نفع امنیت ملی آمریکا است.
وزیر امور خارجه آمریکا هدف از ادامه کمک به پاکستان را جلب رضایت این کشور برای خروج امن نیروهای آمریکایی از افغانستان اعلام کرد.
کارشناسان آمریکایی بر این باورند که ادامه کمک به پاکستان می تواند نتیجه معکوسی به دنبال داشته باشد.
به اعتقاد این کارشناسان، اگر سازمان اطلاعات پاکستان اطمینان پیدا کند که آمریکا برای خروج از افغانستان به اندازهای به این کشور وابسته است که حاضر شده از اقدام نکردن پاکستان علیه مخفی گاه شبه نظامیان چشم پوشی کند، بنابراین اسلامآباد میتواند با وارد آوردن فشار بیشتر به واشنگتن به دنبال کسب امتیازات بیشتر باشد.
با این حال، طبق گزارش کنگره آمریکا تنها راه حفظ روابط با پاکستان ادامه کمک مالی و نظامی به این کشور است.
استاد دانشگاه جرج تاون آمریکا معتقد است که ادامه کمک های مالی آمریکا به پاکستان بعد از اضافه کردن نام شبکه حقانی در لیست گروههای تروریستی، باعث میشود که اسلامآباد تهدیدهای آمریکا را جدی نگیرد.
شبکه حقانی یک گروه شبه نظامی در پاکستان است که تاکنون حملات مرگباری را بر ضد نظامیان ناتو و آمریکایی مستقر در افغانستان ترتیب داده و تلفات زیادی به نیروهای خارجی وارد کرده است.
واشنگتن تاکنون بارها از اسلامآباد خواسته تا اقدام نظامی بر ضد این شبکه انجام دهد اما این موضوع هنوز از سوی پاکستان اجرا نشده است. با این حال، کلینتون در آخرین گزارش خود به کنگره آمریکا خواهان حذف همه موانع حقوقی برای اعطای کمکهای 2 میلیارد دالری نظامی و اقتصادی آمریکا به پاکستان شد و این اقدام را در راستای حفظ منافع ملی آمریکا دانست.
نویسنده : ق؛آریا
دادگاهی در میلان سیلویو برلوسکنی نخست وزیر سابق ایتالیا را به اتهام فرار مالیاتی به چهار سال زندان محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری آلمان ؛ برلوسکنی همچنین از داشتن سمتهای دولتی به مدت سه سال منع شده است.
این حکم دو روز پس از آنکه این تاجر و سیاستمدار هفتاد و شش ساله ایتالیایی اعلام کرد تمایلی ندارد برای رسیدن به نخست وزیری در انتخابات آتی این کشور نامزد شود، اعلام شد.بر اساس این گزارش، برلوسکنی همچنین به داشتن روابط غیراخلاقی با دختری زیر سن قانونی متهم شده است.
نخست وزیر ایتالیا که اتهامات مطرح شده را رد می کند، همچنین به سوء استفاده از قدرت خود برای تحت فشار قرار دادن پولیس برای آزادی یک دختر هفده ساله که به اتهام دزدی دستگیر شده بود، با این ادعا که وی از اقوام نزدیک حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر است، متهم شده است.دادگاهی در میلان سیلویو برلوسکنی نخست وزیر سابق ایتالیا را به اتهام فرار مالیاتی به چهار سال زندان محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری آلمان ؛ برلوسکنی همچنین از داشتن سمتهای دولتی به مدت سه سال منع شده است.
این حکم دو روز پس از آنکه این تاجر و سیاستمدار هفتاد و شش ساله ایتالیایی اعلام کرد تمایلی ندارد برای رسیدن به نخست وزیری در انتخابات آتی این کشور نامزد شود، اعلام شد.بر اساس این گزارش، برلوسکنی همچنین به داشتن روابط غیراخلاقی با دختری زیر سن قانونی متهم شده است.
نخست وزیر ایتالیا که اتهامات مطرح شده را رد می کند، همچنین به سوء استفاده از قدرت خود برای تحت فشار قرار دادن پولیس برای آزادی یک دختر هفده ساله که به اتهام دزدی دستگیر شده بود، با این ادعا که وی از اقوام نزدیک حسنی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر است، متهم شده است.
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی، قسمتی از ثروت کلان خانواده نخست وزیر چین و برخی دیگر از مقام های این کشور را آشکار کرد.
به گزارش خبرگزاری رویترز، روزنامه نیویورک تایمز در گزارش امروز (جمعه) خود نوشته است: بازرسی های صورت گرفته از شرکت ها و آمارهای ثبت شده خویشاوندان ون جیابائو، نخست وزیر چین نشان داد که برخی از نزدیکان جیابائو، چون همسر وی دارایی ای بالغ بر دو میلیارد و 700 میلیون دالر در اختیار دارند.
از زمان نخست وزیری ون جیابائو در سال 1998 میلادی مادر، خواهرها و برادرها و فرزندان وی جزو ثروتمندترین خویشاوندان این مرد محسوب شده اند. ون جیابائو در سال 2003 میلادی بار دیگر در سمت نخست وزیری چین منصوب شد.
روزنامه نیویورک تایمز در مثالی از ثروت عظیم خانواده نخست وزیر چین می نویسد، وی به همراه خویشاوندان، دوستان و همکارانش سهام دو میلیارد و 200 میلیون دالری یک گروه تولیدی در چین را در سال 2007 میلادی به دست گرفت؛ سهامی که سال گذشته میلادی افشا شد. همچنین مادر 90 ساله ون جیابائو یکی از سرمایه گذاران در این گروه تولیدی است که پنج سال پیش ارزش سهام وی 120 میلیون دالر بود.
این در حالی است که هیچ یک از وزیران کابینه دولت چین حاضر به پاسخ دادن در خصوص گزارش روزنامه نیویورک تایمز نیستند. با این حال دولت چین در واکنشی غیر رسمی به اقدام نیویورک تایمز، دفتر این روزنامه را در چین تعطیل کرد.
بر اساس گزارشی که پیشتر در این باره منتشر شده بود، اعضای خانواده شی جین پینگ، معاون کنونی رییس جمهوری چین نیز از ثروت هنگفتی برخوردار است و تنها ارزش سهام غیر مستقیم آنها در یکی از شرکت های چینی به یک میلیارد و 700 میلیون دالر می رسد.
از دیگر شرکت هایی که خانواده نخست وزیر چین از گردانندگان آنها محسوب می شوند، می توان به یک کارخانه طایر سازی در شمال چین و یک شرکت راه سازی اشاره کرد.
مردم چین شیفتگی خاصی به ون جیابائو داشته و از او اغلب به نام "پدربزرگ ون" در رسانه ها یاد می شود
پولیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد، پایگاه اطلاعاتی پولیس این رژیم مورد حمله هکرهای ناشناس قرار گرفته است.
فرماندهان ارشد پولیس اسراییل به نیروهای پولیس منطقهای در سراسر سرزمین اشغالی دستور دادهاند که از حافظههای جانبی بر روی کامپیوترهایی که به شبکه ملی متصل هستند، خودداری کنند.
پولیس اسراییل همچنین شبکه اینترانت خود را از شبکه اینترنت مردمی تا اطلاع ثانوی قطع و اعلام کرد که در پی ورود یک ویروس از طریق فلش یا کامپکت دیسک به سیستم مرکزی و هشدار سیستم مرکزی نسبت به این مسئله، دسترسی به تمامی اطلاعات قفل شد.
پولیس اسراییل در تلاش است تا منبع پخش ویروس را با ظن به اینکه این منبع از سوی یک گروه خارجی است، پیدا کند.
دو هفته پیش بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در رابطه افزایش تهدید حملات سایبری خصوصا به شبکههای متصل به نهادهای زیرساختی ملی از جمله سازمان های گاز، آب و برق هشدار داد.
نتانیاهو گفت: همانطور که ما در برابر حملات موشکی، سیستم دفاع موشکی در اختیار داریم به طور مشابه از چنین سیستمهای دفاعی برای حملات سایبری هم برخوردار خواهیم بود.
در پی اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی، گزارشهای به دست آمده نشان میدهد که نیروهای دفاعی اسراییل قصد دارند یک واحد داخلی را برای دفاع در برابر حملات سایبری ایجاد کنند.
نیروهای دفاعی اسراییل قصد دارند تا ۲۶ میلیون دالر را برای افزایش قابلیتهای دفاع سایبری خود اختصاص دهند.
در ماههای اخیر شبکههای کامپیوتری متعلق به شماری از بانکهای آمریکایی هک شدهاند. در ماه اوت سال جاری میلادی نیز یک ویروس کامپیوتری وارد سیستم کامپوتری یکی از شرکتهای نفتی دولتی عربستان موسوم به ARAMCO و اطلاعات ۳۰ هزار کامپیوتر این شرکت نفتی را از بین برد.
در اوایل سال جاری میلادی نیز آژانس امنیتی اسراییل نیز اعلام کرد که نظارت و کنترل خود را بر شبکههای سیستمهای بانکی و مردمی افزایش داده است تا مانع حملات سایبری و آسیبهای جدی به نهادهای مالی و اقتصادی شود.
روز گذشته سایت افشاگر "ویکیلیکس" انتشار اسناد محرمانهای را که میگوید مربوط به بازداشتگاههای نظامی آمریکا است آغاز کرد.
ویکیلیکس میگوید این اسناد محرمانه که مربوط به یک سال بعد از حملات ۱۱ سپتامبر در آمریکا است، جزئیاتی از سیاستها برای تاسیس و شرایط این بازداشتگاهها و به ویژه بازداشتگاه "گوانتانامو" را افشا میکند.
به گزارش دویچه وله؛ جولیان آسانژ، بنیانگذار "ویکیلیکس" در بیانیهای که سایت ویکیلیکس برای انتشار این اسناد محرمانه تازه منتشر کرد، مقامات آمریکا را به "نقض حقوق بشر" و "زیرپا گذاشتن قانون" در احداث این بازداشتگاهها و تعیین سیاستهایش متهم کرد.
جولین آسانژ همچنان در سفارت اکوادور در لندن به عنوان پناهجو به سر میبرد.
در بخشی از این بیانیه آمده است:«این اسناد نشان میدهد که چطور در سکوت خبری و تاریکی قانون زیرپا گذاشته میشود و افراد بدون آنکه رد و نشانی از آنها باقی بماند یا ادلهی کافی علیه آنها وجود داشته باشد، با اطلاع و چراغ سبز وزارت دفاع آمریکا دستگیر میشوند.»
در برخی از این اسناد که مجموع آنها به ۱۰۰ سند محرمانه میرسد، شیوههای بازجویی از متهمان و شکنجهی فیزیکی آنها نیز شرح داده شده است.
ویکیلیکس میگوید در حالی که در قوانین شکنجه و خشونت فیزیکی به صراحت منع شده است، در یکی از اسناد وزارت دفاع آمریکا با اجازهی رسمی "ترساندن متهم در طول بازجویی" و "از بین بردن صدای ضبط شده بازجوییها" عملا راه را برای شکنجه و خشونت و از بین بردن شواهد آن برای پیگیریهای بعدی باز کرده است.
ویکیلیکس همچنین اعلام کرد که اسنادی را که شاهدی بر "سیاستهای عدم قبول مسئولیت" در وزارت دقاع آمریکا است، به زودی منتشر خواهد کرد.
مجموعهی بیقانونیها در ماههای بعد از ۱۱ سپتامبر
ویکیلیکس همچنین اعلام کرده که اسناد تازه نشان میدهند که چطور در اولین ماههای بعد از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، قوانین ضربتی که موارد "استثنا" برای تخطی موقتی از قانون را وضع کرد، در هیاهوهای خبری بی اعتراض باقی ماند.
در بیانیهی ویکیلیکس آمده است:«این اسناد به خوبی نشان میدهد که در اولین روزهای مبارزه علیه دشمن نامعلوم، به شکل موقت اجازهی تخطی از قوانین وضع و این در همهی دههی گذشته به رویهی رایج آمریکا تبدیل شده است.»
ویکیلیکس میگوید مجموعهی این اسناد حاکی از آن است که چطور بعد از بازداشت متهم، نیروهای امنیتی آمریکا متهم را به سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی دیگر کشور منتقل و نام وی را از سیستم مرکزی بازداشتیها حذف کردند. این سایت افشاگر اضافه میکند:«این زندانیان حتی شمارهی ثبت به عنوان زندانی نداشته و پیگیری اینکه کجا و در چه وضعیت و شرایطی به سر میبرند، عملا تا مدتها مقدور نبوده است.»
یک سخنگوی ایالات متحدهی آمریکا در سفارت این کشور در لندن گفت که آنها فعلا دربارهی محتوای این اسناد نظری نخواهند داد.
ناوی پیلای، مسئول دفاع از حقوق بشر سازمان ملل متحد در ژانویهی سال جاری بار دیگر تاکید کرد که ایالات متحدهی آمریکا همچنان به نقض حقوق بشر در بازداشتگاه گوانتانامو ادامه میدهد. پیلای تاکید کرد که آمریکا همچنان بی شواهد کافی به بازداشت افراد میپردازد و وضعیت زندانیان گوانتانامو را "نگرانکننده" توصیف کرد.
از ۷۷۹ زندانی گوانتانامو، هنوز ۱۶۷ نفر آنها در این بازداشتگاه نظامی آمریکا که به دستور جورج بوش، رییس جمهور پیشین آمیریکا احداث شد، به سر میبرند.