نرم افزار های موبایل

بازی های موبایل

دانلود بر اساس مدل گوشی

android نوکیا

ريگســـــــار

تبلیغات
تبلیغات
کمی توضیح



ريگســـــــــار تماس با ما zrigsar@yahoo.com
Admin


لینک دوستان
نویسندگان
آرشیو ماهانه
تبلیغات
تبلیغات
آمار سایت

    آمار بازدید
    کل بازدید :
    افراد آنلاین :



    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

    <-PollName->

    <-PollItems->

    آمار وب سایت:  

    بازدید امروز : 12169
    بازدید دیروز : 32006
    بازدید هفته : 44175
    بازدید ماه : 390799
    بازدید کل : 771539
    تعداد مطالب : 3740
    تعداد نظرات : 98
    تعداد آنلاین : 1

تبلیغات

تبلیغات

نرخ گوسفند، گاو و بز افزایش یافته است



برخی از فروشندگان و خریداران می گویند: سال گذشته بهای هر راس گوسفند 8 تا 9 هزار افغانی بود در حالیکه امسال 14 تا 15 هزار افغانی به فروش می رسد.

به گزارش یک، شهروندان به استقبال از عید قربان می روند اما آنچه باعث نگرانی آنها شده است گرانی قیمت گاو و گوسفند و بز است بطوری که قیمت یک گاو امسال 50 تا 60 هزار افغانی هست و سال گذشته 35 تا 40 هزار و قیمت یک گاومیش پاکستانی امسال 70 تا 100 هزار افغانی و سال گذشته 65 تا 70 هزار و قیمت گوسفند مناسب امسال 8 تا 22 هزار افغانی و سال گذشته 6 تا 14 هزار افغانی بوده است.

شهروندان می گویند هیچ لایحه ای برای قیمت وجود ندارد، ولی برخی فروشندگان و اتاق تجارت و صنایع علت آن را بالا رفتن عواید گمرکی و زیاد بودن تقاضا در بازار عنوان می کنند.

همچنین گفتنی است که پیش از این حکومت پاکستان به دامداران دستور داده بود که صدور دام به افغانستان را کاهش دهند.


 

برچسپ ها: ,

پردرآمد‌ترین بازیگر تلویزیونی جهان کیست؟



طبق گزارشی که اخیرا مجله فوربس آن را منتشر کرده است اشتن کوچر که خود جایگزین چارلی شین در سریال کمدی پرطرفدار «Two and a Half Men» شده بود، توانست جایگاه شین را به‌عنوان پردرآمدترین بازیگر تلویزیونی هم از آن خود کند.

مجله فوربس تخمین زده که درآمد کوچر در حد فاصل بین مه ۲۰۱۱ تا مه ۲۰۱۲، حدود ۲۴ میلیون دالر بوده است و این در حالی ست که چارلی شین که پس از اخراجی پر سر و صدا از سریال پرطرفدار شبکه CBS در سریالی در شبکه کابلی موسوم به «Anger Management» حضور به هم رسانده بود در فهرست ده نفر پردرآمد هم حضور ندارد.

شین سال قبل با ۴۰ میلیون دالر در صدر فهرست قرار داشت که ۱۶ میلیون دالر بیشتر از درآمد امسال کوچر است. استیو کارل هم که در فهرست سال گذشته و پیش از ترک سریال «The Office»، با ۱۵ میلیون در جایگاه دوم قرار داشت در فهرست امسال حاضر نیست.
در فهرست امسال هیو لائوری ستاره «House» و ری رومانو از سریال حالا کنسل شده «Men of a Certain Age» با ۱۸ میلیون دالر به طور مشترک در جایگاه دوم قرار دارند.

در ادامه فهرست ده بازیگر پردرآمد امسال نام آلک بالدوین هم که در سریال‌های «۳۰ Rock» و «Last Man Standing» بازی کرده است به چشم می خورد.

فوربس اعلام کرده است که این تخمین درآمد، شامل هزینه‌های مربوط به مدیر برنامه یا «دیگر هزینه‌هایی که افراد مشهور به خاطر شهرت خود می‌پردازند» نمی‌شود.


 

برچسپ ها: ,

30 هزار نفر مكالمات مردم راشنود مي کنند!



چهارسال دوره زمامداري باراك اوباما با نقض شعارهاي وي سپري شد و آمريكا چهره شديداً امنيتي حتي امنيتي تر از دوره بوش پيدا كرد.

مجله فرانسوي لوموند ديپلماتيك ضمن انتشار اين تحليل توقيف هاي دلخواه، بازداشت هاي غيرقانوني و محاكم سريع و باراك اوباما عليرغم وعده ها، سياست امنيتي سلفش را پي گرفته است.

اوباما در سال 2008، وقتي نامزد مقام رياست جمهوري بود وعده مي داد كه زندان «گوانتانامو» را ببندد، قانون سال 2001 درباره امنيت داخلي (لايحه موسوم به وطن پرستي) را لغو و از نظاميان يا اعضاء دستگاه هاي اطلاعاتي حمايت كند كه سوءاستفاده هاي دواير متبوع خويش را فاش سازند.

متقاضي دموكرات آنروز كاخ سفيد وانمود مي كرد كه رام كننده پر زور سركشي هاي دستگاه امنيتي است كه از زمان سوءقصدهاي 11سپتامبر، به ديوانسالاري درندشت و غالبا عنان گسيخته اي تبديل شده بود. با اينهمه چهار سال بعد، «گوانتانامو» همچنان به كار خود ادامه مي دهد، دادگاه هاي نظامي آن، محاكمات را از سرگرفته اند و «لايحه وطن پرستي» تمديد شده است.

وزارت عدلیه، مصمم به تنبيه هرگونه افشاي اطلاعات حساس، به پيگرد شش فقره اتهام نقض قانون ناظر بر جاسوسي پرداخته است و دولت اوباما اجازه قتل كساني را در بيرون از مرزهاي كشور داده است كه كما بيش عجولانه «تروريست» تشخيص داده اند، حتي اگر در عمليات مسلحانه مشاركتي نداشته باشند.

به رغم خبط هاي ذاتي اين دريافت شتابزده از امنيت -مانند مورد نوجوان 16 ساله آمريكائي، فرزند يك مسئول فرضي القاعده كه به اشتباه در سپتامبر 2011 در يمن به قتل رسيد- آقاي اوباما، به گواه كاربرد بيش از پيش مكرر هواپيماهاي بدون سرنشين در پاكستان و يمن و سومالي، عمليات «سري» اعدام هاي بي محاكمه اي را شدت بخشيده است.

لوموند ديپلماتيك افزود: باورمندان سرخورده و دلسرد شدند.

چهارچوب هاي امنيتي، نظارت مداخله گرانه در زندگي روزمره آمريكائي ها را هر روز بيشتر كرده اند، نمودار آن تفتيش گرهاي الكترونيكي است كه امروزه صد و چهل فرودگاه كشور را به آنها مجهز كرده اند تا تصويري عريان از اندام مسافران بردارند بارزتر از آن، تقويت مراقبت هاي درون مرزي است.

دولت فدرال امروز سي هزار تن را به شنود مكالمات تلیفوني آمريكائيان گمارده. وزارت امنيت داخلي كه در سال 2002 پديد آمد، در ده سال گذشته پس از «پنتاگون» و وزارت رزمندگان پيشين، در رده سوم قوي ترين ديوانسالاري كشور جاي گرفته است.

گسترش ابعاد دولت امنيت محور را به دشواري مي توان اندازه گرفت. از زمان سوءقصدهاي 11سپتامبر، آميزه سردرگمي از تيول هاي ديواني، به ساخت و ساز در مركز شهر واشنگتن رونق بخشيده است.

بدينسان بر روي زميني به مساحت كل صدو پنجاه هكتار- معادل سه برابر زيربناي «پنتاگون» و بيست و دو برابر «كاپيتول» [مقر مجالس قانونگذاري فدرال] سي و سه ساختمان جديد ساخته اند. اين سيستم تازه مراقبت هر سال پنجاه هزار گزارش، يعني روزانه صد و سي و شش گزارش توليد مي كند.

اين مجله فرانسوي معتقد است: گرچه معروف است كه مردم آمريكا مداخله دولت در زندگي خصوصي را برنمي تابند اما مردم كمابيش خود را با اين وضع تطبيق داده اند. گسترش بوروكراسي امنيتي با ضرباهنگ مداخلات نظامي آمريكا در خارج پيش رفته است.

در زماني كه ايالات متحده با بحران بودجه اي وخيمي روبروست، برخي، حتي در صحن حزب جمهوريخواه، در نظر دارند بودجه ارتش را كاهش دهند. آيا هزينه سياست هاي رياضتي گريبانگير پيرايه هاي نظارت و مراقبت نيز خواهد شد؟

 


 

برچسپ ها: ,

فکاهی و کارتون روز



فکاهی
 
زندگی ۹۹% دختر ها در افغانستان :::

۱- نزد مادر
۲- مکتب
۳- کانکور
  ۴- دانشگاه
۵- انتظار برای شوهر
۶- انتظار برای شوهر
۷- انتظار برای شوهر
۸- کار
۹- انتظار برای شوهر
10- انتظار برای شوهر
۱۱- انتظار برای شوهر
۱۲- کار
۱۳- انتظار برای شوهر
۱۴- انتظار برای شوهر
۱۵- انتظار برای شوهر
۱۶- کار
۱۷- انتظار برای شوهر
۱۸- انتظار برای شوهر
۱۹- انتظار برای شوهر
۲۰- انتظار برای شوهر
۲۱- انتظار برای شوهر
۲۲- مرگ
 
 
 
 
 
کارتون
 
 http://www.infoafghan.com/images/1391/mizan/27/sar/sar2/k289-1.jpg

 

 

چیپس را کنار بگذارید !

 

 

http://files.afghanpaper.com/pics/201209/201209220355531332.jpg

اگر عاشق چیپس هستید

بیماری‌های احتمالی: تیروئید یا مشكل در غدد فوق كلیوی

استرس شدید می‌تواند روی عملكرد غدد فوق كلیوی در بدن اثر منفی بگذارد. اگر فردی دائما در معرض عوامل استرس‌زا باشد، این غدد به اندازه درست هورمون‌های حیاتی بدن از جمله آدرنالین، كورتیزول و آلدوسترون را ترشح نمی‌كند. این موضوع باعث به هم خوردن تعادل نمك در بدن شده و بعضی از مردم را به خوردن غذاهای شور متمایل می‌كند.

علاقه به غذاهای شور هم‌ می‌تواند یكی از نشانه‌های كمبود ید در بدن باشد كه در این حالت تیروئید شما كم‌كار است. كم‌كاری تیروئید با علائمی از جمله احساس بی‌حالی و خستگی، یبوست، اضافه‌وزن و افسردگی خود را نشان می‌دهد در حالی كه پركاری تیروئید با علائمی مانند كاهش وزن، احساس ناامیدی و داشتن عادت ماهانه نامنظم همراه است.

 

 

 

برچسپ ها: ,

جلوگیری از یک انفجار بزرگ در شهر کابل



بگفته ریاست قطعات ویژه پولیس وزارت داخله، پنج تن مواد انفجاری که توسط هراس افکنان به کشور انتقال داده شده بود و آنها قصد انفجار آن را در کابل داشتند کشف شد.

مسوولان این وزارت هشدار می دهند که اینگونه مواد ازگمرکات کشور عبور می کنند و ممکن است این روند در آینده نیز ادامه داشته باشد.

یک روز پس از دستگیری یک طراح حملات هراس افکنی توسط ریاست اداره امنیت ملی درشهر کابل، ریاست قطعات ویژه پولیس ازکشف 5 تن مواد منفجره درکابل خبرمی دهد.

این مواد در محموله های پودر لباس شویی به شکل ماهرانه ای جاسازی شده و از افغانستان به کابل انتقال یافته است.

این نخستین بار نیست که مواد انفجاری از پاکستان وارد کشور می شود، پیش از این ریاست امنیت ملی ازکشف ده ها بسته مواد منفجره خبر داده بود که در محموله هایی با مارک شرکت های بزرگ پاکستانی وارد کشور شده بود.

معاون ریاست قطعات ویژه پولیس از عبور این مواد از گمرکات کشور به شدت ابراز نگرانی می کند و خواستار توجه مسوولین و جلوگیری از این روند است.

 

برچسپ ها: ,

خوشبخت ترین و بدبخت ترین مردم جهان



براساس نتایج تحقیق بنیاد «اقتصاد جدید» انگلستان که یک انجمن بوم شناسی است، مردم «کاستاریکا» خوشبخت ترین مردم جهان و مردم «الجزایر»، خوشبخت ترین مردم عرب به شمار می روند.

براساس این تحقیق که میانگین رفاه اجتماعی، میانگین امید به زندگی و سیاست های حفاظت از محیط زیست یک کشور از جمله معیارهای در نظر گرفته برای احساس خوشبختی در کشورها بوده است، پس از کاستاریکا کشورهای ویتنام و کلمبیا به ترتیب در جای دوم و سوم قرار گرفتند.

در این تحقیق که در 151 کشور جهان انجام شد، بدبخترین کشورهای جهان نیز مشخص شدند که براین اساس، دو کشور آفریقایی «چاد» و «بوتسوانا» با قرار گرفتن در آخر این فهرست، بدبخترین کشورهای جهان و سه کشور قطر، امارات و بحرین به ترتیب با قرار گرفتن در در رده های اول تا سوم در بین بدبخترین کشورهای عربی قرار گرفتند.

نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که پول، ضرورتا خوشبختی نمی آورد.

نتایج این تحقیق غیر منتظره بود چرا که هفت کشور آمریکای لاتین و حوزه کارائیب که در هفت رده اول خوشبخت ترین کشورهای جهان قرار گرفته اند، در واقع از جمله فقیرترین کشورهای جهان به شمار می روند.

براساس این نظرسنجی انگلیسی، راز خوشبختی فرد تنها متکی به سطح معیشتی فرد نیست بلکه متکی به نوع روش زندگی، میانگین سن و میزان علاقه او به محیط پیرامون است که براین اساس کاستاریکا با به دست آوردن 64 امتیاز از 89 امتیاز در نظرگرفته شده برای این نظرسنجی، جایگاه اول در این فهرست را از ان خود کرد.

نتیجه این تحقیق همچنین نشان داد که الجزایر با به دست اوردن 52 امتیاز از 89 امتیاز مذکور در جایگاه بیست و ششم جهان و در جایگاه اول در بین خوشبخت ترین کشورهای عربی قرار گرفت و پس از آن اردن با 51 امتیاز در جای دوم قرار گرفت.

اما در فهرست فقیرترین کشورهای جهان براساس معیارهای این تحقیق در بین کشورهای عربی، به ترتیب کشورهای کویت با 27 امتیاز و قرار گرفتن در رده 143 جهان، بحرین با قرار گرفتن در رده 146 و سپس قطر با قرار گرفتن در رده 149 جهان، بدبخت ترین کشورهای عرب هستند.

این در حالی است که دو کشور آفریقایی چاد و بوتسوانا با قرار گرفتن در پاییترین رده بندی این فهرست، بدبخت ترین کشورهای جهان شناخته شدند.

 


 

برچسپ ها: ,

مردانی که زنانشان را تلیفونی طلاق می‌دهند



افزایش موارد طلاق میان خانواده‌های تاجیکستانی به یکی از معضلات اجتماعی در این کشور تبدیل شده است.

بیشتر زنان تاجیکی مجبور هستند تا مسوولیت نگه‌داری از فرزندانشان و انجام امور خانه را به تنهایی بر دوش بگیرند؛ چرا که همسرانشان برای کار به روسیه مهاجرت می‌کنند؛ اما معضل طلاق نیز بار سنگینی را بر دوش آنان قرار می‌دهد.

افزایش موارد طلاق نه تنها مشکلاتی را برای زنان این کشور بوجود می‌آورد، بلکه موجب می‌شود تا فرزندانشان نیز به دلیل دور بودن از پدر افرادی افسرده و عصبانی شوند.

در کشور تاجیکستان مردان می‌توانند با تکرار کلمه «طلاق» برای سه بار چه به صورت رو در رو و چه با استفاده از تلیفون از زنان خود جدا شوند. سال گذشته کمیته امور مذهبی این کشور این رسم را غیرقانونی اعلام کرد؛ اما همچنان بیشتر مردان به این شیوه به طلاق همسرانشان اقدام می‌کنند.

«گلهومر» ۳۳ ساله گفت: پس از اینکه همسرم من را طلاق‌ داد مجبور شدم به همراه چهار دخترم و خانواده برادرم در یک اتاق زندگی کنیم چرا که توانایی تأمین یک خانه مستقل را نداشتم. همسرم برای کار کردن به روسیه رفته است و تمامی درآمد خود را برای خانواده‌اش می‌فرستد. او از پشت تلیفون من را طلاق داد.

گلهومر همچنین گفت: همسر بیشتر زنان این منطقه مهاجر هستند و پس از رفتن به روسیه به راحتی همسرانشان را طلاق می‌دهند.

آمارهای دولتی این کشور نشان می‌دهد که طی سال جاری نرخ طلاق ۱۴.۳ درصد افزایش یافته است و زنان تنها از راه جمع‌آوری پنبه در مزارع تاجیکستان امرار معاش می‌کنند.

 


 

برچسپ ها: ,

شیر گاو از ابتلای افراد به ایدز جلوگیری‌ می کند



محققان استرالیایی در جریان تحقیقات خود دریافتند که عناصر موجود در شیر گاو می‌تواند از ابتلای افراد به بیماری ایدز جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه freshscience، دکتر ماریت کرامسکی از محققان دانشگاه ملبورن استرالیا گفت: شیر گاو حاوی عناصری است که می‌توان با استفاده از آنها از ابتلای افراد به بیماری ایدز جلوگیری کرد.

کرامسکی گفت: آنتی بادی‌های موجود در شیر گاو را می‌توان با تغییر و تحول به کرم هایی تبدیل کرد که جلوی ابتلا به ایدز را بگیرد.

وی گفت: گاوهای بارداری که پروتئین ایدز به آنها تزریق می‌شود، آنتی بادی هایی را تولید می‌کنند که می‌توان آن را از اولین شیر آنها بعد از به دنیا آوردن گوساله های خود (شیر آغوز) استخراج کرد.

کرامسکی و تیم تحقیقاتی وی کشف کردند که این آنتی بادی‌ها توانستند از ورود ویروس ایدز به سلولهای انسانی جلوگیری کنند.

وی تصریح کرد: این شیوه هزینه بر نیست به گونه‌ای که می‌توان حدود یک کیلوگرم آنتی بادی را از یک گاو به دست آورد و می‌تواند ما را به سوی یک راه درمانی برای پیشگیری از ابتلا به ایدز با هزینه‌ای مقبول رهنمون سازد.

این محقق خاطرنشان کرد: گام بعدی کار روی آنتی بادی‌ها و تبدیل آنها به کرم یا ژل برای استفاده جهت جلوگیری از انتقال ایدز خواهد بود.

حدود 3میلیون و 400 هزار نفر هم اکنون در جهان به ایدز مبتلا هستند که اکثر آنها در کشورهای فقیری به سرمی برند که درمان ایدز در آنها بسیار محدود است.

 


 

برچسپ ها: ,

یک میلیارد نفر در جهان فقیر هستند



دبیر کل سازمان ملل متحد گفت: با وجود پیشرفت‌های به دست آمدi در زمینه به نصف رساندن تعداد افرادی که در فقر مطلق در جهان به سر می‌برند، هنوز بیش از یک میلیارد انسان فقیر هستند که از حق دسترسی به غذا، آموزش و مراقبت‌های بهداشتی محروم‌اند.

بان ‌کی مون در پیامی به مناسبت روز بین‌المللی امحای فقر 17 اکتبر 2012 برابر با 26 میزان عنوان کرد: فقر موجود به ناآرامی‌های اجتماعی مربوط و تهدیدی برای امنیت و صلح است.

وی گفت: فقر را به آسانی می‌توان نفی کرد اما به سختی می‌توان با آن مبارزه کرد.

دبیر کل سازمان ملل افزود: امسال روز بین‌المللی امحای فقر در زمانی گرامی داشته می‌شود که ریاضت اقتصادی در بسیاری از کشورها در حال اجرا است.

ایشان اظهار داشت: در حالی که دولت‌ها تلاش می‌کنند تا بودجه خود را متوازن کنند، سرمایه‌گذاری برای اقدامات فقرزدایی در معرض تهدید است.

وی ادامه داد: درست در این زمان باید امنیت درآمد، کار شرافتمندانه حمایت و خدمات اجتماعی به فقرا ارائه داد.

بانی‌کی مون خواستار سرمایه‌گذاری برای نجات مردم از فقر شد تا آنان نیز در مقابل بتوانند جهان را متحول سازند.

 


 

برچسپ ها: ,

پيرترين باباي دنيا باز هم صاحب فرزند شد



پیرترین بابای دنیا در سن نود و شش سالگی باز هم صاحب فرزند شد.

راماجیت راقاو نود و شش ساله پیرترین بابای دنیا است که اکنون فرزند دوم وی نیز به دنیا آمده است.

این کارگر هندی در سال دو هزار و ده در سن نود و چهار سالگی صاحب فرزند پسر شده بود و این دومین فرزند پسر وی است.

این پیرمرد هندی تا ده سال پیش مجرد بود تا این که با همسر خود که در آستانه پنجاه سالگی قرار دارد ازدواج کرد. وی تولد دومین پسر خود را معجزه می داند.

 


 

برچسپ ها: ,

تن‌فروشی زنان اسرائیلی به دلایل اقتصادی



روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» اخیرا گزارشی از وضعیت داخلی اسرائیل و پدیده تن‌فروشی که به امری رایج در اسرائیل بدل شده، پرداخته است. این گزارش حاوی نکات تکان‌دهنده‌ای از اوج نابسامانی اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی است، که در ادامه به مرور بخش‌هایی از آن می‌پردازیم.

نویسنده این گزارش ابتدا به شرح وضعیت یکی از فاحشه‌خانه‌های معروف در قلب تل‌آویو می‌پردازد. وی عنوان می‌کند که تمام اتاق‌های این محل در طول روز هم همواره پر است و همیشه هم زنان کافی در شیفت روز برای پاسخگویی به نیاز مراجعان وجود دارد.

نویسنده این گزارش می‌نویسد این فاحشه‌خانه‌ها در سرتاسر تل‌آویو فعال هستند و هر روز صبح فعالیت خود را آغاز می‌کند. او می‌نویسد صنعت روسپیگری اسرائیل هر روز صبح بیدار می‌شود و تا ۴ و ۵ بامداد فردا ادامه پیدا می‌کند و دوباره ساعت ۱۰ صبح درهای فاحشه‌خانه‌های اسرائیلی باز می‌شود. صنعت روسپیگری اسرائیل بیش از گذشته به پدیده‌ای رایج و حتی عادی بدل می‌شود.

مشکلات اقتصادی سال‌ها است که در زیر پوست جامعه اسرائیلی پنهان شده و سران رژیم‌صهیونیستی همواره وجود چنین مشکلاتی را انکار می‌کنند. با این وجود چند وقتی است که این غده سر باز کرده و در قالب اعتراضات اجتماعی بروز پیدا کرده است. تنها در چند ماه گذشته بیش از ۱۰ اسرائیلی در اعتراض به مشکلات اقتصادی اقدام به خودسوزی کرده‌اند و حداقل ۲ نفر از آن‌ها بر اثر جراحات وارده کشته شده‌اند. علاوه بر این خیابان‌های تل‌آویو بارها صحنه حضور اسرائیلی‌های معترص به وضعیت بد اقتصادی بوده است، که این اعتراضات همواره با سرکوب شدید از سوی نیروهای امنیتی روبرو شده است.

 


 

برچسپ ها: ,
صفحه قبل 1 ... 16 17 18 19 20 ... 312 صفحه بعد

آخرین مطالب

ابربرچسبها

خبرنامه

با واردکردن آدرس ایمیل تان در کادر زیر آخرین کتابها را در ایمیل تان تحویل بگیرید :

لطفا اول ایمیلتان .wwwنگذارید .